Een keuze uit aktuele haagse kunst. - Blans sr., Nic; Paalman, Hans; Piët, Pim; Wychers, Jan; van Santen, Ingrid; Haagse Kunstkring, Den Haag (Den Haag : Haagse Kunstkring, 1989)
Akkerman, Philip ; Bekman, Hubert ; Bruggeman, Wil ; van Doorn, Willem ; Dumbar, Gert ; van Eijsden, Thadeus ; Gerritsen, Wim ; Gispen, Willem ; van Goudzwaard, Pieter ; Haakman, Reneé ; Kattenberg, Peter ; Kuiper, Willem ; Leewens, Will ; Masthoff, Charles ; McKellar, John ; Meeter, Onno ; Peerenboom, Peter ; Piët, Pim ; Scheenloop, P.C. ; Scherpbier, Reggi ; Schrofer, Willem ; Sjardijn, Martin ; de Weerd, Jan
De tentoonstellingen werden samengesteld door : Jan Wychers (08.04 - 25.04.1989), Ingrid van Santen (29.04 - 17.05.1989), Nic Blans sr. (20.05 - 17.06.1989), Hans Paalman (10.06 28.06.1989)
Nederlands
Een keuze uit aktuele haagse kunst, Haagse Kunstkring Den Haag, 08.04 - 28.06.1989.
boek
Keywords: Den Haag; Nederland