Amsterdam koopt kunst : Gemeentelijke Kunstaankopen Amsterdam 1983. (Amsterdam : Museum Fodor Amsterdam, 1984)
Armando ; Bastiaans, Christiaan ; Berghuis, Jaap ; Bijlenga, Marian ; Blewanus, Jacqueline ; Box, Bettien ; Breed, Peter ; van den Broeck, Frank ; Broek, René Van Den ; Brouwn, Stanley ; Commandeur, Jan ; Content, Eli ; Coumou, Addy ; Crama, Harry ; Cuijpers, Mathilde ; Dibbets, Jan ; Dumas, Marlene ; van Elk, Ger ; Franssens, Jean-Paul ; Freijmuth, Alphons ; Geurts, Joris ; de Goede, Kees ; Graevenitz, Gerhard von ; Greefkens, Leonie ; Gudmundsson, Sigurdur ; Halevi, Josef ; Heiden, Cécile Van Der ; Heyboer, Anton ; Holstein, Pieter ; Hooykaas & Stansfield ; van Keulen, Floor ; van Koningsbruggen, Rob ; Kracht, Yvonne ; Kramer, Simon ; Lataster, Ger ; Lucassen ; Mol, Pieter Laurens ; Oey Tjeng Sit ; Rhodius, Dagmar ; Roeland, Jan ; Schroder, Lenny ; Smits, Kees ; Steenhorst, Rob ; Treumann, Babette ; Urdarianu, Veron ; Visser, Carel ; Volger, Gerbrand ; Zegveld, Peter
biog., tent. per kunstenaar
Amsterdam koopt kunst : Gemeenteaankopen 1983 I : Tekeningen, gemengde technieken op papier en textiele kunstvormen, 30 juni t/m 5 augustus 1984, Gemeenteaankopen 1983 II : Tekeningen, gemengde technieken op papier en textiele kunstvormen, 14 juli t/m 19 augustus 1984, Museum Fodor, Amsterdam
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Amsterdam