In relatie tot Van Gogh : Fotografie van tijdgenoten. - Barents, Els; Beeren, W.A.L.; van den Berg, Nanda; van der Harten, Cécile (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1990)
Atget, Eugène ; Ayling, Stephen ; Baldus, Edouard ; Berssenbrugge, Henri ; Blancard, H ; Blanchard, Valentine ; Braun, Adolphe ; Braun, Carlos ; Breitner, George Hendrik ; de Buck, Victor Marie Charles Joseph ; Collard, Albert ; Colliau, E ; Cuvelier, Eugène ; Day, William ; Dixon, Henry ; Ducom, Jacques ; Durandelle, Louis-Emile ; Emerson, Peter Henry ; Famin, Charles ; Fernique, Albert ; Fierlants, Edmond ; Gale, Joseph ; Ghémar, Louis ; Giroux, André ; Greiner, Albert ; Harrison, William Rooke ; Hollyer, Frederick ; Kämpfe, Jean Theodore ; Keusters, Leon ; Lafon, J. ; Lenormand, Charles ; Mansuy, A ; Marissiaux, Gustave ; Martens, Frédérick ; Marville, Charles ; Mögle, Carl Emil ; Nadar, Paul ; Obin, E. ; Oosterhuis, Pieter ; Pion, Louis ; Quinet, Achille ; Robinson, H.P. ; Roman, Dominique ; Rooswinkel, Andreas Theodorus ; Rousset, Ildefonse ; Thomson, John ; Tinne, Alexandrine ; Tourel, J. ; Ziegler, Ella
In relatie tot Van Gogh : Fotografie van tijdgenoten / In relation to Van Gogh : Photography by contemporaries, Stedelijk Museum Amsterdam, 30.3.1990 - 29.7.1990
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Van Gogh, Vincent