De uitputting van de muze. - Dumas, Marlene; Imanse, Geurt; Van Kerckhoven, Anne-Mie; de Jong, Oek; van der Heyden, J.C.J.; van der Keuken, Johan (Amsterdam : Stichting W139, 1990)
Lezingencyclus: het uitgangspunt was een opmerking van de in Parijs woonachtige Roemeense filosoof E.M. Cloran, die bekend staat om zijn radicale pessimisme. Vijf kunstenaars werden bereid gevonden met een lezing te reageren op de sombere woorden van Cloran.
Nederlands
boek
Keywords: van der Heyden, J.C.J.; van der Keuken, Johan; Dumas, Marlene; Van Kerckhoven, Anne-Mie; Scholte, Robn