India : Contemporary Art. - Heijn, Albert; Hoet, Jan; Kuijpers, Huub; Maas, A.J.J.A. (Amsterdam : Inventure bv (Art division of), 1989)
Gaitonde, Vasudeo S. ; Shinde, Vijay J. ; Ambalal, Amit ; Khakhar, Bhupen ; Dodiya, Atul ; Shinde, Deepak ; Chakravarty, Jayashree ; Kumar, Jaya ; Chowdhury, Jogen ; Chowdhury, Sarbari Roy ; Patel, Bhalkrishna M. ; Patel, Dasharat ; Dutta, Manoj ; Reddy, DLN ; Das, Jatin ; Sharma-Zegers, Sterre
Op 20 november 1989 is de tentoonstelling Hedendaagse Moderne Kunst uit India officieel geopend door Zijne Excellentie de Minister van Buitenlandse Zaken Mr. H. van den Broek. De catalogus is vervaardigd ter gelegenheid van deze eerste expositie van de Inventure-collectie in de World Trade Center Club Amsterdam.
Nederlands & Engels
boek
Keywords: India