Computer grafiek : 15 beeldende kunstenaars experimenteren met de computer. (Amsterdam : Museum Fodor Amsterdam, 1989)
van den Broeck, Frank ; Evren, Bülent ; Gasca, Manel Esparbé ; Geurts, Joris ; Gun, Reggy ; Hage, Martijn ; Hoeven, Annemerie ; Kaap, Gerald Van Der ; van der Laak, Gabriëlle ; van Lieshout, Joep ; Paassen, Herman ; Ruygrok, Marc ; Urdarianu, Veron ; Verkerk, Emo ; de Vries, Heske
Computer grafiek : 15 beeldende kunstenaars experimenteren met de computer, Museum Fodor, Amsterdam, 28.04 - 17.05.1989
Nederlands
boek