Uit de verzameling van stichting Veranneman. - Geirlandt, Karel; Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Brussel; Vlaams Cultureel Centrum de Brakke Grond, Amsterdam (Amsterdam : Vlaams Cultureel Centrum de Brakke Grond, 1988)
Adami, Valerio ; Atila ; Bogart, Bram ; Botero, Fernando ; Castillo, Jorge ; César ; Christo ; Claus, Hugo ; D'Haese, Roel ; Dado ; Dali, Salvador ; Decock, Gilbert ; Dodeigne, Eugène ; Gentils, Vic ; Gilioli, Emile ; Green, Alan ; Guébels, Monique ; De Guimaraes, José ; Hall, Nigel ; Hamaguchi, Yozo ; Hartung, Hans ; Hemery, Paul ; Heyboer, Anton ; Hofkunst, Alfred ; Kim, Tschang-Yeal ; Landuyt, Octave ; Leroy, Eugène ; Lindström, Bengt ; Lismonde ; Ljuba, Popovic ; Lodenkämper, Karolus ; Mara, Pol ; Mathieu, Georges ; Moore, Henry ; Nellens, Roger ; Pavlos (Pavlos Dionyssopoulos) ; Permeke, Constant ; Pouget, Marcel ; Raveel, Roger ; Reinhoud ; Revilla, Carlos ; Roobjee, Pjeroo ; Tovar, Ivan ; Urculo ; Vandenberg, Philippe ; Vasarely, Victor ; Velickovic, Vladimir ; Villaba, Dario ; Wunderlich, Paul ; Wyckaert, Maurice
Uitgegeven door het Ministerie van De Vlaamse Gemeenschap, Brussel en het Vlaams Cultureel Centrum De Brakke Grond, Amsterdam. Uit de verzameling van stichting Veranneman - 26 mei t/m 26 juni '88 Vlaams cultureel centrum "de brakke grond" NES 45 Amsterdam.
Nederlands
boek