Een keuze 1987 : Hedendaagse kunst uit Europa - Roskam, Mathilde (Amsterdam : Kunst RAI, 1987)
Bächli, Silvia ; Balkenhol, Stephan ; Blume, Anna ; Blume, Bernhard Johannes ; Boelhouwer, Ton ; Caramelle, Ernst ; Dirkx, Piet ; Dumas, Marlene ; Fischli, Peter ; Weiss, David ; Förg, Gunther ; Gilbert & George ; Gudmundsson, Sigurdur ; Hoekstra, Berend ; Makela, Marika ; Müller, Josef Felix ; van Oord, Johan ; Strik, Elly ; Trockel, Rosemarie ; Villiger, Hannah ; Woodrow, Bill
Een keuze 1987 : Hedendaagse kunst uit Europa /A choice 1987 : Contemporary art from Europe, KunstRai 87, Amsterdam, 3.6. - 8.6. 1987
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Europa