Een keuze : Hedendaagse kunst uit Nederland en Duitsland. - Cornips, Marie Hélène; Schampers, Karel (Amsterdam: Kunst Rai, 1985)
Blom, Ansuya ; van den Broeck, Frank ; Dahn, Walter ; Daniels, René ; Dokoupil, Jiri Georg ; van Elk, Ger ; Förg, Gunther ; Genzken, Isa ; Gerdes, Ludger ; Kemps, Niek ; van Koningsbruggen, Rob ; Lucassen ; Oehlen, Albert ; Ruthenbeck, Reiner ; Schulze, Andreas ; Schütte, Thomas ; Tuzina, Günter ; Veneman, Peer ; Verkerk, Emo ; Visch, Henk
Een keuze : Hedendaagse kunst uit Nederland en Duitsland / Eine Auswahl : Gegenwartskunst aus den Niederlanden und Deutschland, Een bijzondere tentoonstelling ter gelegenheid van / Sonderausstellung anlässlich Kunst Rai 85, Amsterdam, 5 - 9 juni 1985
Nederlands & Duits
boek