Beelden binnen. - Stedelijk Museum Amsterdam (Amsterdam : Nederlandse Kring van Beeldhouwers Amsterdam, 1984)
Bailleux, Cesar ; van Bennekum, Henk ; Clijsen, Joos ; Devens, Dré ; Goerres, Nina ; Hirs, Raymond T. ; Jehoel, Dorothé ; Koek, Gerard ; Kubbe, Diek ; Lendfers, Twan ; Popma, Carola ; Van Putten, Henk ; Schole, Harald ; Swinkels, Ad ; Verhoeven, Adri ; Verwoerd, Yolande ; Van de Weijer, Tine ; de Wit, Niko ; Wolf-Wubben, Fredy
Beelden binnen, Stedelijk Museum Amsterdam, 24 maart 1984 tot en met 15 april 1984
Nederlands
boek