De Stijl 1917-1931. : Cataloguslijst van de tentoonstellingen. - Oxenaar, R.W.D.; de Wilde, Edy (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1982)
Arp, Hans (Jean) ; van Doesburg, Theo ; Domela, César ; Van Eesteren, C. ; van Hoff, Robert ; Huszar, Vilmos ; van der Leck, Bart ; van Leusden, Willem ; Lissitzky, El ; Moholy-Nagy, Laszlo ; Mondriaan, Piet ; Oud, J.J.P. ; Richter, Hans ; Rietveld, Gerrit ; Schwitters, Kurt ; Taeuber-Arp, Sophie ; Vantongerloo, Georges ; Wils, Jan ; Zwart, Piet
geboortedata per kunstenaar
De Stijl 1917 - 1931, Stedelijk Museum Amsterdam, 6.8 t/m 3.10.1982, Kröller-Müller Museum Otterlo, 7.8 t/m 4.10.1982
Nederlands
boek