Instant fotografie. - Barents, Els; Levine, Les (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1981)
Abramovic, Marina & Ulay ; Baldessari, John ; Close, Chuck ; Hamilton, Richard ; van der Heyden, J.C.J. ; Hockney, David ; Jewell, Dick ; Levine, Les ; Mapplethorpe, Robert ; Mol, Pieter Laurens ; Raetz, Markus ; Samaras, Lucas ; Smit, Robert ; Warhol, Andy ; Wegman, William
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. [16 p.]
Instant fotografie, Stedelijk Museum Amsterdam, 4 december 1981 t/m 17 januari 1982
Nederlands & Engels
boek