Daniel Dewaele : Nice to be also represented: Het Belang van Limburg Project. - Belang van Limburg (Brugge : Brugge 2002 vzw, 2002)
In 2002 was Brugge Culturele Hoofdstad van Europa. Daniel Dewaele realiseerde voor dit culturele jaar een sociaal project met als titel : Nice to be also represented. Etnische minderheidgroepen konden op de voorpagina van diverse kranten een artikeltekst lezen in hun moedertaal. Ook werden ze geïnterviewd. Vertalingen en interviews verschenen in het Brugsch Handelsblad, het treinblad Metro, het cultuurblad De Witte Raaf en Het Belang van Limburg. Deze publicatie bundelt de 50 vertalingen en de 50 interviews die verschenen in de Limburgse krant.
Daniel Dewaele: nice to be also represented, Het Belang van Limburg Project 2002-07-01 t/m 2002-08-31
Nederlands
boek
Keywords: Dewaele, Daniel; Brugge