Varianten : Abstrakt-geometrische kunst in Nederland. - R., H.F. (Amsterdam : NKS (Nederlandse Kunststichting), 1973)
Baljeu, Joost ; Wilmink, Truus ; Bonies ; Buurman, Kees ; Cassée, Dick ; Dekkers, Ad ; Graevenitz, Gerhard von ; Gribling, Frank ; van der Heyden, J.C.J. ; Hilgemann, Ewerdt ; de Keijzer, Ad ; Maaskant, Jan ; Staakman, Ray ; Struycken, Peter ; Visser, Carel ; Volten, André ; de Vries, Herman
Varianten : Abstrakt-geometrische kunst in Nederland, reizende tentoonstelling, 1973
Nederlands
boek