Documentatie Delftse Kunstenaars Stedelijk Museum Het Prinsenhof. - Leeuw, R.A.; Exhibition. Inventarisatie-tentoonstelling van Delftse beroepskunstenaars. Stedelijk Museum Het Prinsenhof Delft. 1972-12-22. 1973-02-04 (Delft : Stedelijk Museum Het Prinsenhof Delft, 1972)
van den Berselaar, Harri ; Bijsterveld, Johan ; Boekhorst-Froger, Claartje ; van Bokhoven, Ton ; Boon, Frederik W. J. ; Boshuysen May, R. D. ; Bouwer, Henk ; van Breemen, Marloes ; Broer-Tertoolen, Ellis ; de Bruin, Ton ; Buter, Mieke & Ernst ; Dam, Cor ; Derwort, H. J. L. ; Diehl, Gerard ; Douma, Jan Ernst ; Dukker, Hans ; Dulk, Tineke den ; Ecluse, Clasina Hester de l' ; van den Ende, Jaap ; Geevers, Jacobus Antonie ; de Groes, Jacob ; Hagen, Geert ; van Halderen, J. P. ; van der Heiden, Hedwig ; Heijdeman, Hans ; Helm, Jan v. d. ; Hengst, Daan den ; Hermsen, Johan Gerardus ; Hertog, Lejo den ; Hoezen, Ben ; Hoogendam, Martien M. ; van der Horst, Wim ; de Jong, P.A. ; Kaag, Fransje ; Kerklaan, Willem ; Klement, Bert ; van der Kruit, Steven ; Langelaan, Frans ; Lefeber, W.H. ; van Lopik, Leendert ; Luyckx, J. S. A. ; Mager, Maik ; Meijer, Jacob ; Molenaar, Henk ; Morks, Renske ; van Ochten, Gerrit ; van Oosten, Gillis ; Oosterwijk, Nelis ; Pape, Erik ; Pennings, Willy ; van Pieterson, Philip ; Rijnders, Jan ; van Rooijen, Janine ; Rot, Jan ; Schalkwijk, Liesbeth ; Scherpbier, Reggi ; Schmitz-Driessen, Aggie S. M. ; Schoonhoven, Jan ; van Selms, Isabelle W. G. ; Sevenhuisen, C. A. ; Smit, Robert ; van Steijn, A. ; Struik, Jitske ; Suttorp, Johan ; Tieman, Henk J. ; Tung, Hsi-Ou ; van Uffelen, J. H. M. ; Verburgh, Leendert ; de Voogdt, Filip ; de Vrijer, Richard C. W. ; van der Wees, Aat ; Wijkniet, Albertus Willem ; Zuiderwijk, Guus ; van der Zwaan, Adriaan ; de Zwaan, Roland
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. per kunstenaar
staat doorstreept in blauwe map
Nederlands
boek
Keywords: Delft