Vijftig jaar Nederlandse realistische kunst - Jaffé, H.L.C.; van Geest, Jan (Amsterdam : Meulenhoff, 1970)
Baanders, Tobias ; Doolaard, Cornelis ; Erfmann, Ferdinand G. ; van Geest, Chris ; Gordijn, Herman ; Goubitz, Ali ; Hynckes, Raoul ; Ket, Dick ; van Keulen, Koosje ; Koch, Pyke ; Mankes, Jan ; Mastenbroek, Clary ; Meijer, Sal ; Mekkink, Johan ; Melle ; Muller, Wout ; Overmans, Thijs ; van Putten, Jasper ; Sund, Meike ; Teunn ; van Vliet, Wout ; van der Wal, Fred ; Willink, Carel ; Zwerver, Dolf
Vijftig jaar Nederlandse realistische kunst / Fifty years of Dutch realistic art, Galerie Mokum, Amsterdam, maart - april 1970
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Nederland