Hochschule für Gestaltung Ulm. - Aicher, Otl; Gugelot, Hans; Ie, Kho Liang; Maldonado, Tomàs; Ohl, Herbert; Rittel, Horst (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1965)
Beck, Peter ; Bender, Sigrid ; Bergmiller, Carl Heinz ; Berthold, Karl ; Bührer, Werner ; Burandt, Ulrich ; Butter, Reinhard ; Conrad, Michael ; Dahlmann, Rudi ; Diehl, Sven ; Dobrinski, Heinz ; Eichenberger, Walter ; Emmer, Peter ; Falk, Herbert ; Forné, Mario ; Fukuwatari, Isao ; Fuller, Georg ; Geiser, Franck ; Gilliard, Dominique ; Goeggel, Hanspeter ; Gonda, Tomas ; Gough, Nigel ; Gugelot, Hans ; Herbst, Marcel ; Kiehlnecker, Walter ; Klier, Hans von ; Köster, Eberhard ; Krippendorf, Klaus ; Kurtenbach, Hatto ; Lindinger, Herbert ; Liner Paul ; Maldonado, Tomàs ; Manzoni, Pio ; Matecki, Hubert ; Mayer, Gerhard ; Merten, Christian ; Meurer, Bernd ; Möckel, Ernst ; Möckl, Ernst ; Morgenegg, Siegfried ; Muchenberger Ernest ; Müller, Rolf ; Müller-Kühn, Helmut ; Ohl, Herbert ; Pelikan, Toni ; Ramstein, Willi ; Reich, Dieter ; Remke, Wilfried ; Remy, Karl-Heinz ; Roericht, Hans ; Rufer, Erich ; Scharfenberg, Rudolf ; Schild, Otto ; Schmitt, Klaus ; Schmitz, Günther ; Schuh, Horst ; Thanner, Max ; Thylen, Jan ; Urban, Rupert ; Wäger, Heinz ; Weishardt, Sven ; Weiss, Reinhold ; Wille, Klaus ; Zeischegg, Walter
Hogeschool voor vormgeving Ulm / Hochschule für Gestaltung Ulm, Stedelijk Museum Amsterdam, 7 mei tot en met 13 juni 1965
Nederlands
boek