Design for industry - Ontwerpen voor een drukkerij. - Sandberg, Willem; Gemeentemuseum, Den Haag; Centrum voor Kunstambachten, Gent (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1962)
Beljon, J.J. ; Bons, Jan ; Brattinga, Pieter ; Buckminster Fuller, Richard ; Chagall, Marc ; Crouwel, Wim ; Doebele, Peter ; Gerstner, Karl ; Ie, Kho Liang ; Jongejans, Charles ; Katavolos, William ; de Leeuw, Ton ; Raateland, Ton ; Sandberg, Willem ; Sierman, Harry ; Tajiri, Shinkichi ; Treumann, Otto ; Verberne, Alexander ; Vinkenoog, Simon ; Wernars, Gerard ; Wissing, Benno
biog. [12 p.]
Een gedeelte van de tentoonstelling "Design for industry", genaamd "Ontwerpen voor een drukkerij", Stedelijk Museum Amsterdam, 16 november tot 15 december 1962, Gemeente museum Den Haag, 12 juni tot 14 juli 1963, Centrum voor Kunstambachten, Gent, 16 augustus tot 8 september 1963
Nederlands
boek