Galerie D'eendt exposeert : Schilderijen, aquarellen en tekeningen van Karel Appel, M. Asselin, Chabot, Le Corbusier, Corneille, ... - Redeker, Hans (Amsterdam : Galerie D'eendt, 1961)
Appel, Karel ; Asselin, M. ; Chabot ; Le Corbusier ; Corneille ; Dado ; Ensor, James ; Forain, Jean-Louis ; Foujita, Tsuguharu ; Gordijn, Herman ; Grieshaber, H.A.P. ; Groenestein, Jan ; Gromaire, Marcel ; Jorn, Asger ; Kirchner, Ernst Ludwig ; Kollwitz, Kathe ; Laurencin, Marie ; Lucebert ; Melle ; Moholy-Nagy, Laszlo ; Nanninga, Jaap ; Permeke, Constant ; Prampolini, Emilio ; Rodin, Auguste ; Schwitters, Kurt ; Sierhuis, Jan ; Sugai ; van der Veen, Martin ; Wiegers, Jan
Galerie D'eendt exposeert : Schilderijen, aquarellen en tekeningen van Karel Appel, M. Asselin, Chabot, Le Corbusier, Corneille, ...
Nederlands
boek