Soul : bezielde kunst = inspired art - Van Den Bussche, Willy; Torfs, Rik; Grootseminarie, Brugge; PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst), Oostende (Oostende Oostkamp : PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst) Oostende Stichting Kunstboek Oostkamp, 2005)
Ballester, José Manuel ; Barcelo, Miguel ; de Beeck, Hans Op ; Benoît ; Bilquin, Jean ; Van Bossche, Guy ; De Bruyckere, Berlinde ; Buggenhout, Peter ; Charles, Michael Ray ; de Cordier, Thierry ; Dean, Tacita ; Deruytter, Wouter ; Devriendt, Robert ; Dumas, Marlene ; Fabre, Jan ; Gentils, Frans ; Gormley, Antony ; Helnwein, Gottfried ; Hiromi, Masuda ; Van Hoeydonck, Paul ; Horn, Roni ; Van Isacker, Philip ; Köker, Azade ; Lafontaine, Marie-Jo ; Lange, Thomas ; Lievens, Johan ; Lipski, Edward ; Mach, David ; Mahieu, Didier ; Manders, Mark ; Mueck, Ron ; Muñoz, Juan ; Oursler, Tony ; Van Rafelghem, Paul ; Raveel, Roger ; Rohling, Gerd ; Roig, Bernardi ; Sarmento, Julião ; Schippers, Arie ; Schütte, Thomas ; Van Soom, Luk ; Stockmans, Piet ; Storel, Sergio ; Tahon, Johan ; Tuymans, Luc ; Vandekerckhove, Hans ; Verduyn, Jacques ; Viola, Bill ; Visch, Henk ; Wang Gong Xin ; Zhang Huan ; De Zutter, Bart
Statements by the artists p. 230-236
Biog., bibliog. per kunstenaar
Deze publicatie verschijnt n.a.v. de tentoonstelling 'Soul' in het Grootseminarie te Brugge, 15.07.2005 - 15.09.2005 en werd georganiseerd in het kader van Corpus 05 door het PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst) in Oostende.
boek