Leporello 1874-2004 : een reis door de collectie - Blotkamp, Carel; Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2005)
Andre, Carl ; Appel, Karel ; Arad, Ron ; Atget, Eugène ; Beeke, Anthon ; Bellmer, Hans ; Bendien, Jacob ; Beuys, Joseph ; Birza, Rob ; Blumenfeld, Erwin ; Braque, Georges ; Breitner, George Hendrik ; Brouwn, Stanley ; Cage, John ; van Caspel, Johan ; Cézanne, Paul ; Chamberlain, John ; De Chirico, Giorgio ; Clemente, Francesco ; Constant ; Crouwel, Wim ; Daniels, René ; Degas, Edgar ; Dekkers, Ad ; Delaunay, Robert ; Dijsselhof, Gerrit Willem ; van Dongen, Kees ; Dubuffet, Jean ; Duchamp, Marcel ; Dumas, Marlene ; Eames, Charles ; Eisenloeffel, Jan ; van der Elsken, Ed ; Ernst, Max ; Fuchs, Heinz ; Giacometti, Alberto ; van Gogh, Vincent ; van Golden, Daan ; Gursky, Andreas ; van Heemskerck, Jacoba ; Herold, Georg ; Hill, Gary ; Hoffmann, Josef ; van der Horst, Loes ; Huszar, Vilmos ; Itten, Johannes ; Johns, Jasper ; Kaap, Gerald Van Der ; Kawara, On ; Kelly, Ellsworth ; Kippenberger, Martin ; Klein, Yves ; Koelewijn, Job ; de Koning, Krijn ; van Koningsbruggen, Rob ; de Kooning, Willem ; van der Kraan, Helena ; Kruyder, Herman ; Kusama Yayoi ; Langdon Coburn, Alvin ; Lassnig, Maria ; van der Leck, Bart ; leenhoff, ferdinand ; van Leersum, Emmy ; Leroy, Eugène ; Lion Cachet, Carel Adolph ; Long, Richard ; Lucebert ; Malevich, Kasimir ; Mankes, Jan ; Manzoni, Piero ; Marinetti, Filippo Tommaso ; Matisse, Henri ; Mendes da Costa, Joseph ; Mik, Aernout ; Monet, Claude ; Muybridge, Eadweard ; Nauman, Bruce ; Newman, Barnett ; Nijland, Dirk ; Nolde, Emil ; Outerbridge, Paul ; Pascin, Jules ; Picasso, Pablo ; Polke, Sigmar ; Pollock, Jackson ; Rädecker, John ; Rauschenberg, Robert ; Renoir, Auguste ; Rietveld, Gerrit ; Van Rijsselberghe, Theo ; Robertson, Suze ; Rodin, Auguste ; Rose, Hajo ; Rouault, Georges ; Rousseau, Henri ; Ruscha, Edward ; Ryman, Robert ; etc.
biog. per kunstenaar
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "Leporello 1874-2004: een reis door de collectie" in het Stedelijk Museum te Amsterdam, 10.03.2005 - 12.06.2005
Nederlands
boek
Keywords: Nederland