De Populist = The Populist - Bang Larsen, Lars; Ricupero, Cristina; Schafhausen, Nicolaus; Scheffer, Paul; Wansink, Hans; Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2005)
Agirregoikoa, Juan Pérez ; Akinci, Fatma ; Bernadette Corporation ; Bijl, Marc ; Boeskov, Jakob S. ; Chevallier, Martin Le ; Collins, Phil ; Cuevas, Minerva ; Deller, Jeremy ; Dias & Riedweg ; Einarsson, Gardar Eide ; Faldbakken, Matias ; Esto TV ; Fricek, Anita ; Haaning, Jens & Superflex ; Haswell, Russell ; Henry VIII's Wives ; Plenge Jakobsen, Henrik ; Jirkuff, Susanne ; Kanwar, Amar ; Laurette, Matthieu ; Leinonen, Jani ; van Lieshout, Erik ; Lukosaitis, Mindaugas ; Lundgren, Annike ; Meireles, Cildo ; Moriceau, Jean-François ; Mrzyk, Petra ; Morris, Sarah ; Muñoz, Begoña ; Ondák, Roman ; Reopstorff, Kirstine ; de Rooij, Willem ; Rudelius, Julika ; Snoek, Otto ; Snyder, Sean ; Temporary Services ; Tomic, Millica ; Wang Du ; Zielony, Tobias
Engels
Nederlands
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling "Populism" in het Contemporary Art Center te Vilnius, 08.04.2005 - 04.06.2005; in het National Museum of Art, Architecture and Design te Oslo, 15.04.2005 - 04.09.2005; in het Stedelijk Museum te Amsterdam, 30.04.2005 - 28.08.2005; in Frankfurter Kunstverein te Frankurt, 10.05.2005 - 04.09.2005
boek