Re-Location 1-7 Shake (deel A). - CIAC (Centrul International pentru Artã Contemporanã) Bucuresti; Centrum Sztuki Wspólczesnej Laznia, Gdansk; Galeria Jana Koniarka, Trnava; MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana) Bucuresti; Migros Museum für Gegenwartskunst, Zürich; O.K Centrum für Gegenwartskunst des Landes Oberösterreich, Linz; Villa Arson, Nice; halle_für_kunst e.V., Lüneburg; Bernardini, Fabienne; Budak, Adam; Costinas, Cosmin; Eric, Zoran; et al. (Luxembourg : Casino Luxembourg - Forum d'Art Contemporain, 2004)
Décosterd & Rahm ; Denicolai, Simona ; Provoost, Ivo ; Dodge, Jason ; Dudás, Juraj ; Flicinski, Jaroslaw ; Frantz, Jerry ; Prum, Dany ; Gygi, Fabrice ; Herr Mario ; Malphettes, Pierre ; Martini, Yvette ; Mocanu, Nicoleta ; Mrzyk, Petra ; Moriceau, Jean-François ; Musil, Barbara ; Pop, Cosmin ; Raidel, Ella ; Seidl, Markus ; Sosnowska, Monika ; Vargová, Emóke ; Weisgerber, Vera
biog., tent., projecten p. 112-116
Duits & Engels & Frans & Pools & Roemeens & Slovaaks
Re:Location 1, Luxembourg 09.03.02 - 09.06.02 - Trnava 29.06.02 - 31.08.02 ; Re:Location 2, Cluj 15.07.03 - 05.08.03 - Linz 10.10.03 - 09.11.03 ; Re:Location 3 Zürich 22.03.03 - 25.05.03 - Gdansk 12.07.03 - 07.09.03 ; Re:Location 4, Cluj 07.05.03 - 15.05.03 - Luxembourg 05.07.03 - 21.09.03 ; Re:Location 5, Linz 10.10.03 - 09.11.03 - Trnava 09.12.03 - 01.02.04 ; Re:Location 6, Nice 14.11.03 - 11.01.04 - Gdansk 12.03.04 - 12.04.04 ; Re:Location 7, Nice 29.10.04 - 12.01.05, Casino Luxembourg - Forum d'Art Contemporain, Luxembourg, Cluj, Migros Museum für Gegenwartskunst, Zürich, O.K Centrum für Gegenwartskunst des Landes Oberösterreich, Linz, Villa Arson, Nice
boek
Keywords: Europa