Archipel : Kunst eilanden in het nieuwe meer - deel 2. - Exhibition. Archipel : Kunst eilanden in het nieuwe meer. Nieuw & Meer Amsterdam. Stichting Kunstuitingen Nieuw & Meer Amsterdam. 1998 (Amsterdam : Stichting Kunstuitingen Nieuw & Meer Amsterdam, 1998)
Kiesewetter, Annet ; Hurkmans, Rini ; Wildner, Thomas ; Smit, Robert ; van Zanten, Marcella ; Verhaagen, Jacqueline ; Lemstra, Odile ; van Ooy, Semna ; Strauss, Stefan ; Hamburg, Erik ; Kramer, Bastienne ; Franso, Beata
Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van het kunstenaarsterrein 'Nieuw & Meer'
Nederlands
boek