De verkenning van de Hoeksche Waard : Zuidwaarts AIR Southbound. - Braak, Lex ter; Devolder, Anne-Mie; Faber, Geke; Folkersma, Nina; Hol, Carol; Koekebakker, Olof; Luiten, Eric; Provoost, Krijn Jan; Robbemond, Jan; Roth, Ruut; Spaan, Willy; Verhulp, Jan; et al. (Rotterdam : Stichting AIR, 1998)
Boeri, Stefano ; Sijmons, Dirk ; Feddes, Yttje ; Dettmar, Jörg ; Beuter, Ulrike ; Fritz, Harald ; Palmboom, Frits ; van den Bout, Jaap ; Timmermans, Marieke ; Calthorpe, Peter ; Bindels / Gietema / Hartzema / Klok ; Roche, François
Nederlands
De verkenning van de Hoeksche Waard verschijnt ter gelegenheid van de Interdisciplinaire architectuurmanifestatie AIRZuidwaarts/Southbound die plaatsvindt van 4 september 1998 tot 8 augustus 1999
boek