Platform Beeldende Kunsten Limburg : Freespace Limburg 03-04, Collected - Platform Beeldende Kunsten Limburg, Hasselt (Hasselt : Platform Beeldende Kunsten Limburg Hasselt, 2003)
Almarcegui, Lara ; Bailly, Virginie ; Zaman, Fanny ; Bar_taku & sofiesaufage ; Benoît ; Bis, Marc ; Casaer, Paul ; Catrysse, Wim ; Coolen, Caroline ; De Busschère, Alec ; De Clercq, Anouk ; De Decker, Koen ; Dehaes, Eppo ; Esposito, Bruna ; Feiersinger, Werner ; François, Michel ; Gabriëlle, Maria ; Jacobs, Henri ; Janssens, Ann Veronica ; Kahrs, Johannes ; Kuri, Gabriel ; Maes, Ives ; Malstaf, Lawrence ; Maier Neustadt, Hermann ; Meewis, Ben ; Naveau, Nadia ; Rivera, Julia ; Robijns, Gert ; Rogiers, Peter ; Salazar, Pepo ; Satorre, Jorge ; Vanmechelen, Koen ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; Vanden Meersch, Els ; Vietà, Mayte
Engels, Nederlands
boek