Ad Arma, Jean Bilquin en confrontatie op formaat. - Van Pelt, Jan; Galerie Willy Schoots, Eindhoven (Eindhoven : Galerie Willy Schoots, 1994)
Arma, Ad ; Bilquin, Jean ; van der Beek, Jos ; Berden, Mathieu ; de Beus, Jan ; Defesche, Pieter ; Diederen, Jef ; Elias, Etienne ; Giesen, Hans ; van Iersel, Rik ; Martens, Jan ; Martineau, Antoon ; Molenkamp, Nico ; Molenkamp, Constantijn ; Niemeyer, Albert ; van Nieuwenhuyzen, Ad ; Olthof, Jeroen ; Postma, Gerriet ; Ricourt, Wim ; Sierhuis, Jan ; Smulders, Paul ; Snijders, Ad ; Van Soest, Pierre ; Spiller, David ; Theys, Yvan ; van Vessem, Henk
geboortedata per kunstenaar
Nederlands
Ad Arma, Jean Bilquin en confrontatie op formaat, Galerie Willy Schoots Eindhoven, 15 januari - 26 februari 1994
boek