De collectie moderne kunst van Museum Boymans-van Beuningen Rotterdam : Inventarisatie van aanwinsten, verworven in de periode 1978-1985. - Beeren, W.A.L.; Donker Duyvis, Paul; Linthorst, Joop; ter Molen, J.R. (Rotterdam : Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam, 1985)
Acconci, Vito ; Akkerman, Ben ; van Amen, Woody ; Andre, Carl ; Anna ; Appel, Karel ; Armando ; Askevold, David ; Baselitz, Georg ; Basquiat, Jean-Michel ; Beuys, Joseph ; Blade ; Blake, Peter ; Blans, Nic ; Blaupot-ten Cate, Anne Marie ; Bleckner, Ross ; Van Beveren, Peter ; Blotkamp, Carel ; Boezem, Marinus ; Bogart, Bram ; Boisrond, François ; Bömmels, Peter ; Borofsky, Jonathan ; van den Bos, Paul ; van den Bosch, Rinus ; Bromet, Frans ; Broodthaers, Marcel ; Brouwn, Stanley ; Burki, Susan ; Cardena, Michel ; Castelli, Luciano ; Cézanne, Paul ; Charlton, Alan ; Chia, Sandro ; Clair, René ; Clemente, Francesco ; Combas, Robert ; Commandeur, Jan ; Cortier, Amédée ; Cucchi, Enzo ; Cutrone, Ronnie ; Daams, Jasper ; Dahn, Walter ; Dali, Salvador ; Damen, Louis ; Daniels, René ; Darboven, Hanne ; Dibbets, Jan ; Dieleman, Piet ; van Dijk, Ted ; Dokoupil, Jiri Georg ; Draijer, Rein ; Drupsteen, Jaap ; van Elk, Ger ; van den Ende, Jaap ; van den Eykel, Leon ; Fabro, Luciano ; Ficheroux, Mathieu ; Flanagan, Barry ; Riverhead (New York) ; Franse, Kees ; van der Gaag, Lotti ; van Gasteren, Louis ; Van Geest, Arie ; Geuer, Juan ; Geurts, Joris ; Giezen, Krijn ; Gilbert & George ; van Gogh, Vincent ; van Golden, Daan ; Grootveld, Robert Jasper ; Grosvenor, Robert ; Hammacher, Arno ; Hansma, Siebe ; Hard Werken ; Haring, Keith ; Van Heel, Jan ; Henkes, Dolf ; van Heusden, Wouter ; Hin, Kees ; Hussem, Willem ; Immendorff, Jörg ; Jenney, Neil ; Judd, Donald ; Kaprow, Allan ; Keller, Hans ; Kemps, Niek ; van Keulen, Floor ; Kiefer, Anselm ; Knowles, Christopher ; van Koningsbruggen, Rob ; van der Kraan, Axel & Helena ; Krol, Fransje ; Kruijder, Herman ; van Laar, Theo ; van der Linden, Wim ; Long, Richard ; Lucassen ; Lüpertz, Markus ; Magritte, René ; etc.
Inventaris van films en videotapes, verworven in de periode 1978-1985 p. 67-72
Inventaris van werken, in langdurig bruikleen ontvangen in de periode 1978-1985 p. 64-66
Inventaris van werken, verworven in de periode 1978-1985 p. 33-63
Tentoonstellingen en evenementen moderne kunst in de periode 1978-1985 p. 73-78
Nederlands
De collectie moderne kunst van Museum Boymans-van Beuningen Rotterdam : aanwinsten 1978-1985, Museum Boijmans Van Beuningen, Rotterdam, zomeropstelling 17.08 - 29.09.1985