De Kollektie : een beeld van tien jaar KSA. - KSA (Kommissie voor Speciale Aktiviteiten) Eindhoven; Graatsma, William (Eindhoven : Technische hogeschool, 1980)
Overzicht 10 jaar KSA, Bibliotheek Afdeling Bouwkunde van de Technische Hogeschool, Eindhoven, december 1980
Nederlands
boek
Keywords: Cortier, Amédée; Eames, Charles & Ray; Le Corbusier; Otto, Frei