Kompas 3 : Edward Hopper hommage : Schilderkunst na 1945 uit New York. - Leering, Jean; Wember, Paul; Van Abbemuseum, Eindhoven (Eindhoven : Van Abbemuseum Eindhoven, 1967)
Hopper, Edward ; Pollock, Jackson ; de Kooning, Willem ; Kline, Franz ; Motherwell, Robert ; Gorky, Arshile ; Rothko, Mark ; Still, Clyfford ; Reinhardt, Ad ; Newman, Barnett ; Johns, Jasper ; Rauschenberg, Robert ; Warhol, Andy ; Lichtenstein, Roy ; Rosenquist, James ; Oldenburg, Claes ; Kelly, Ellsworth ; Louis, Morris ; Noland, Kenneth ; Poons, Larry ; Stella, Frank ; Morris, Robert ; Judd, Donald ; Riverhead (New York)
biog., ind. tent. p. 45-51
Engels
Nederlands
Kompas 3 : Schilderkunst na 1945 uit New York / Paintings after 1945 in New York, Van Abbemuseum Eindhoven, 9 novembertm 17 december 1967
boek
Keywords: New York