Abstracte kunst in Vlaanderen in de verzameling van de Bank van Parijs en de Nederlanden Brussel. - Leering, Jean; Walravens, Jan; Van Abbemuseum, Eindhoven (Eindhoven : Van Abbemuseum, 1965)
Anthoons, Willy ; Bertrand, Gaston ; De Boeck, Felix ; Burssens, Jan ; Donas, Marthe ; Ekvin, Willy ; Gentils, Vic ; Lacasse, Joseph ; Landuyt, Octave ; de Leeuw, Bert ; Lewy, Kurt ; Van Lint, Louis ; Lismonde ; Mara, Pol ; Mendelson, Marc ; Mesens, E.L.T. ; Mortier, Antoine ; Peeters, Jozef ; Peire, Luc ; Servranckx, Victor ; Seuphor, Michel ; Van Severen, Dan ; Staritsky, Anna ; De Troyer, Prosper ; Vandercam, Serge ; Verheyen, Jef ; Verstockt, Mark ; Wyckaert, Maurice
biog. [6 p.]
Nederlands
Abstracte kunst in Vlaanderen in de verzameling van de Bank van Parijs en de Nederlanden Brussel, Van Abbemuseum Eindhoven, 16 januari t.m. 14 februari 1965 - Tentoonstelling in het kader van het Vlaams Festival Eindhoven 1965 georganiseerd door Cultureel Contact
boek
Keywords: België; Vlaanderen