Kompas 2 : hedendaagse schilderkunst uit London. - Alley, Ronald; Van Abbemuseum, Eindhoven (Eindhoven : Van Abbemuseum, 1962)
Bacon, Francis ; Blow, Sandra ; Crozier, William ; Davie, Alan ; Ernest, John ; Frost, Terry ; Hilton, Roger ; Hitchens, Ivon ; Hockney, David ; Jones, Allen ; Kitaj, R.B. ; Lanyon, Peter ; Lin Show Yu ; Martin, Mary ; Mundy, Henry ; Nicholson, Ben ; Pasmore, Victor ; Richards, Ceri ; Scott, William ; Smith, Richard ; Sutherland, Graham ; Tilson, Joe
biog. [4 p.]
Engels
Nederlands
Kompas 2 : hedendaagse schilderkunst uit London, Van Abbemuseum Eindhoven, 21 oktober - 9 december 1962
boek
Keywords: Groot-Brittannië; London