BKR : Een keuze uit de regio Eindhoven 1984. - BKR-Commissie Regio Eindhoven; Van Abbemuseum, Eindhoven (Eindhoven : Gemeente Eindhoven, 1984)
van Antwerpen, Cora ; van Bakel, Gerrit ; Baltussen, Louis ; Benschop, Huib ; Berden, Mathieu ; van den Berg, Jan ; Biermans, Ton ; Brink, Harm ; Clement, Frans ; Clement, Piet ; Coppens, Joep ; Dees, Mels ; Dijkstra, Karine ; van Erven, Jacques ; Gijsen, Jo ; Hermens, Bert ; van den Heuvel, Frank ; Jongenelen, Bert ; Kersten, Johan ; Knaapen, Peer ; Mennen, Leo ; Metselaar, Peer ; Meijer zu Schlochtern, Thomas ; Munsters, Carla ; van Oss, Joost ; van Pelt, Elli ; Reevers, Anke ; van Rooy, Henk ; Tukker, Teuny ; Verbeek, Peter ; Visch, Henk ; Vogels, Hans
biog., tent., bibliog. per kunstenaar
Nederlands
BKR : Een keuze uit de Regio Eindhoven 1984, Van Abbemuseum Eindhoven, 13 oktobertm 18 november 1984
boek
Keywords: Eindhoven