Van Abbemuseum Eindhoven. : Uitbreiding nieuwe vleugel. - Fuchs, Rudi H. (Eindhoven : Van Abbemuseum Eindhoven, 1979)
Uitbreiding nieuwe vleugel ; De verzameling ; Tentoonstellingen ; Bibliotheek ; Museumlessen ; Praktische Informatie ; plattegrond ; Publicaties, uitgave [1978-1979]
Nederlands
boek
Keywords: Alechinsky, Pierre; Andre, Carl; Brouwn, Stanley; Chagall, Marc; Lissitzky, El; Picasso, Pablo; Stella, Frank; Toroni, Niele