Art, Industry and Landscape : Arte all'Arte - Rinascimento Nascimento - Art Industry Landscape. - Biessen, Leon (Sittard-Geleen : Museum Het Domein Sittard, 2004)
Op woensdag 15 september 2004 is op een symposium in Museum het Domein een gids gepresenteerd met als titel Sittard-Geleen > Art, Industry and Landscape. De gids is tot stand gekomen door een uniek samenwerkingsproject tussen de Afdeling economische zaken van de gemeente Sittard-Geleen en Museum het Domein en sluit aan bij het internationale project Arte all’arte – rinascimento nascimento – art, industry, landscape. De 216 pagina’s tellende gids, met bijzondere fotografie van kunstenares Romy Finke, geeft een veelzijdig beeld van Sittard-Geleen en reflecteert op de samenwerking tussen verschillende disciplines zoals economie, industrie, wetenschap, onderwijs, stedenbouw en kunst en cultuur.
Engels
Nederlands
boek
Keywords: Nederland -- Sittard-Geleen