Leo Kogan : A Nunch and a Leverage. - Van Kampen, Martine; Exhibition. Leo Kogan : A Hunch and a Leverage. Aschenbach & Hofland Galleries Amsterdam. 2004-09-04. 2004-10-03 (2004)
Met afbeeldingen van zijn schilderijen en tekeningen laat deze catalogus u kennismaken met de diversiteit van stijl en verbeeldingskracht die de kunstenaar de afgelopen drie jaar heeft ontwikkeld. Deze ontwikkeling is vooral een onderzoek geweest naar de mogelijkheden van de hedendaagse schilderkunst. Duidelijk waarneembaar zijn de invloeden van de moderne media, reclame-uitingen en andere diverse ontwikkelingen in de hedendaagse schilderkunst. Kogan manipuleert zijn beelden ten behoeve van kompositie maar ook, detail. De verbeelding speelt hierbij een belangrijke rol.
biog;, adres, ind. tent., gr. tent., projecten, prijzen, coll. [3 p.]
uitgegeven in eigen beheer
Engels
boek
Keywords: Kogan, Leo