Paradise Regained : German Expressionism. - Rugaard Jǿrgensen, Dorthe; Doschka, Roland; Nobis, Norbert; Jacobsen, Signe Marie Ebbe (Ishoj : Arken Museum for Moderne Kunst, 2004)
Erbslöh, Adolf ; Heckel, Erich ; Jawlensky, Alexej von ; Kirchner, Ernst Ludwig ; Macke, August ; Marc, Franz ; Modersohn-Becker, Paula ; Morgner, Wilhelm ; Mueller, Otto ; Münter, Gabriele ; Nolde, Emil ; Pechstein, Max ; Schmidt-Rottluff, Karl
geboortedatum per kunstenaar, bibliog. p. 100-101
Engels
Exhibition. Paradise Regained : German Expressionism. Arken Museum for Modern Art. 18.09.2004 - 23.01.2005
boek
Keywords: Duitsland