Young Artists (selected by) Edith Doove 2001-2003 - Manesse, Dirk; Doove, Edith; Witte Zaal (Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst), Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2004)
Butaye, Céline ; De Pauw, Pascal ; Ginneberge, Isabel ; Poncelet, Annabelle ; Tanghe, Vladimir ; Wouters, Karel
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Young Artists (selected by) Edith Doove 2001-2003' in de Witte Zaal (Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst) in Gent, 08.06.2004-27.06.2004
boek