03 x 04 - Aerts, Frans; Witte Zaal (Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst), Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2004)
Glorieux, Helga ; Kindermans, Ruben ; Laureyns, Tina ; Muller, Sofie ; Vossen, Hilde ; Descheemaeker, Sien ; Fret, Goedele ; Milh, Katrien ; Spriet, Mathias ; Van den Broecke, Prema ; Vandaele, Kim ; Denys, Emmanuelle ; Legein, Marijke ; Staelens, Stéphanie ; Van Raes, Marieke ; Vanden Broecke, Lynn ; De Wit, Kathy ; Jakovits, Kaya ; Mottar, Kenneth ; Pieraerts, Leen ; Berings, Ciel ; De Vos, Renaat ; Desplenter, Patriek ; Destoop, Valentijn ; Ghysels, William ; Luyckx, Kristof ; Marquillie, Yves ; Sebrechts, Efraim ; Steegen, Joeri ; Van Camp, Peter ; Van Wassenhove, Kenny ; Verhaeghe, Koen ; Vermaete, Frederique ; Baudewyn, Bavo ; Kenens, Dominique ; Berlaen, Frederik ; Bisschop, Tim ; Capens, Christof ; Covemaeker, Hans ; Cremers, Jynse ; D'Hondt, Nele ; De Baere, Jessica ; De Smet-Van Damme, Nele ; De Winter, Caroline ; Depuydt, Lieselotte ; Desmet, Thomas ; Duvillers, Frauke ; Geerts, Sara ; Knaepen, Annemie ; Knaepen, Kurt ; Sauviller, Leen ; Snauwaert, Frédéric ; Soetaert, Virginie ; Van Brandt, Lieselotte ; Vandekerckhove, Artuur ; Vangheluwe, Lore ; Verfaillie, Pieter ; Vermeersch, Tijl ; Wemel, Joachim
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling '03 x 04'in de Witte Zaal (Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst) in Gent, 2004
boek