Hedendaagse architecten in Nederland en Vlaanderen. - Ibelings, Hans; Strauven, Francis (Rekkem : Stichting Ons Erfdeel Rekkem, 2000)
Arets, Wiel ; Beel, Stéphane ; Van Berkel, Ben ; Claus en Kaan ; Coenen, Jo ; Daem, Hilde ; Van Eldonk, Soeters ; Van Hee, Marie-José ; Koolhaas, Rem ; Liebaut, Eugeen ; Mecanoo Budapest associated architects Kft. ; MVRDV ; Neutelings - Riedijk ; OMA ; Reeth, Bob Van & A.W.G. ; Robbrecht, Paul ; De Smet, Henk ; UN Studio ; van Velsen, Koen ; Vermeulen, Paul
bibliog. p. 19, 91, biog. & bibliog. Rem Koolhaas/OMA p. 25, Jo Coenen p. 31, Soeters Van eldonk p. 37, Mecanoo p. 43, Koen Van Valsen p. 49, Wiel Arets p. 55, Ben Van Berkel / Un Studio p. 61, Claus en Kaan p 67, Neutelings - Riedijk p. 73, MVRDV p. 79, Bob Van reeth an AWG p. 97, Paul Robbrecht & Hilde Daem p. 103, M. José Van Hee p. 109, Eugeen Liebaut p. 115, Henk De Smet & Paul vermeulen p. 121, Stéphane Beel p. 127
Nederlands
boek
Keywords: Nederland; Vlaanderen