Zelfbeeld, een project van Stichting 6828 KK, Kunst in Kwartier. - Ordelman, Tom (Arnhem : Stichting 6828 KK, Kunst in kwartier, 1999)
Andrew, Eve ; Askjaer Veldt, Marion ; van den Beukel, Adri ; Bodt, Ben ; de Boer, Ru ; Bosman, Josje ; Brinkman, Kirsten ; Calis, Juliette ; Dekkers, Jozef ; Gerrits, Kassiël ; Gerritsen, Wil ; Hoogland, Francis ; Keuenhof, Jissy ; Koop, Jeroen ; Loman, Lex ; Nijman, Connie ; Nijman, Martin ; van Oosten, Rob ; Overbeek, Madelon ; Peek, Esther ; Peters, Hans Christiaan ; Philipsen, Gérard J. ; Peijer, Ton ; Pil, Martin ; Postma, Marijke ; Ramaer, Hanny ; Stolker, Judith ; Strik, Maria ; Sueters, José ; Verstegen, Jolanda ; Vis, Ewout ; Voerman, Rob ; Vriend, Marieke ; Wesseling, Laurens ; Wessels, Ditte ; Wezenberg, Johan ; Wiering, Rob ; de Wit, Marta ; Wittenberg, Esther
Nederlands
Zelfbeeld, een project van Stichting 6828 KK, Kunst in Kwartier, Espositie in Buurtcentrum de Lommerd, Arnhem, 11-9 t/m 10-10-1999
boek