Lily van der Stokker : Oom Jan, tante Annie. - Pontégnie, Anne; van den Bosch, Paula (Maastricht : Bonnefantenmuseum Maastricht, 2004)
Oom Jan, tante Annie twee sprankelende muurschilderingen in de Cupola.
biog., ind. tent., gr. tent. (flaptekst)
Engels
Nederlands
Exhibition. Lily van der Stokker : Oom Jan, tante Annie. Bonnefantenmuseum Maastricht. 2004.
boek
Keywords: van der Stokker, Lily