Collezionismi : the collection of the Fondation Cartier pour l'art contemporain. - Baton, Véronique; Bertrand, Anne; Chandes, Hervé; Kelmachter, Hélène; Magnin, André; Quaroni, Grazia; Quintin, François; Risaliti, Sergio (Siena : Palazzo delle Papesse Centro Arte Contemporanea, 1999)
Barney, Matthew ; Beaurin Domercq ; Boltanski, Christian ; Byars, James Lee ; Couturier, Marc ; Demand, Thomas ; Duprat, Hubert ; Francis, Sam ; Goldin, Nan ; Hains, Raymond ; Halley, Peter ; Hammons, David ; Hantaï, Simon ; Jaffé, Shirley ; Kingelez, Bodys Isek ; Krisanamis, Udomsak ; Laib, Wolfgang ; Merz, Mario ; Muniz, Vik ; Piffaretti, Bernard ; Raetz, Markus ; Ruff, Thomas ; Séchas, Alain ; Sugimoto Hiroshi ; Tillmans, Wolfgang ; Vieitez, Virxilio ; Viola, Bill
belangrijkste recente tent. per kunstenaar
Engels
Collezionismi : the collection of the Fondation Cartier pour l'art contemporain, Palazzo delle Papesse Centro Arte Contemporanea, Siena, 19.12.1999 - 05.03.2000
boek