Fundamentele schilderkunst. - Ashton, Dore; Belloli, Jay; Berghuis, Jaap; Cane, Louis; Dippel, Rini; Giacometti, Alberto; Girke, Raimund; Mangold, Robert; Marden, Brice; Martin, Agnes; Rajlich, Tomas; Renouf, Edda; et al. (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1975)
Berghuis, Jaap ; Berthot, Jake ; Cane, Louis ; Charlton, Alan ; Girke, Raimund ; Jackson, Richard ; Mangold, Robert ; Marden, Brice ; Martin, Agnes ; Rajlich, Tomas ; Renouf, Edda ; Richter, Gerhard ; Rosenthal, Stephen ; Ryman, Robert ; Smits, Kees ; Wéry, Marthe ; Zeniuk, Jerry
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. per kunstenaar
Fundamentele schilderkunst / Fundamental painting, Stedelijk Museum Amsterdam, 25 a^rom - 22 juni 1975
Nederlands & Engels
boek