Dossier hond & hamer : art in cultural transmission. - Araeen, Rasheed; Hermens, Bert; Lopez, Sebastian; Ramdas, Anil; Soekarman, Sulebar; van Dijk, Hans; De Fabriek, Eindhoven (Eindhoven : Grafisch Atelier Daglicht, 1994)
Phuong, Vinh ; Grundentahler, Elektron ; Feyzdjou, Chohreh ; Momdjian, Krikor ; Kisman, Edu ; van Rest, Charly ; Saaid, Monkith ; Bien, Waldo ; Dunker, Marlyn ; Hermens, Bert ; Mensink, Jack ; van den Dobbelsteen, Jan ; Marmaras, Elias ; Boone, André ; Douglas, La Verne ; de Elzen, Anet van ; Esparbé Gasca, Manel ; Alewijns, Pieter ; Lemaire, Danielle ; Maturana, Mariano ; Papadimitriou, Maria
ind. tent., gr. tent. per kunstenaar op de losse kaarten
Engels
Nederlands
Dossier hond & hamer : art in cultural transmission / kunst in culturele transmissie, De Fabriek Eindhoven, 21 augustus - 4 september 1993
boek