Art Brussels : catalogus. - Art Brussels 1998 (Brussel : Vereniging van galleries voor actuele kunst van België, 1998)
uitgegeven ter gelegenheid van de 16de Actuele Kunstbeurs, Brussel 1998
Navares, Paloma ; Cabellut, Lita ; Frère, Michel ; Pons, Louis ; Alÿs, Francis ; Panamarenko ; Solves, Jean Michel ; Kilimnik, Karen ; Bury, Pol ; Streuli, Beat ; Muñoz, Juan ; Golub, Leon ; Bernier, Pascal ; Wastijn & Deschuymer ; Braeckman, Dirk ; Case, Charley ; Combas, Robert ; Balkenhol, Stephan ; van Bergen, Thé ; Puder, Ulf ; Wearing, Gillian ; Lemaire, Eric ; Yan Pei-Ming ; François, Michel ; Marty, Enrique ; Gauthier, Dominique ; Charlier, Jacques ; Colom, Pere ; Zhang Xiaogang ; Corneille ; Bick, Andrew ; Moinil, Claire ; Caldicott, Richard ; Gussin, Graham ; Makarevich, Igor ; Elagini, Elena ; Gormley, Antony ; Geys, Jef ; Samore, Sam ; Cragg, Tony (Anthony) ; Rüthi, Andreas ; Alighiero e Boetti ; Sakabe, Takayoshi ; Mapplethorpe, Robert ; Bistoen, Priscilla ; Corpet, Vincent ; Appel, Karel ; Struth, Thomas ; Höfer, Candida ; Charlton, Alan ; Brossa, Joan ; Gordon, Douglas ; Forster, Richard ; Cognée, Philippe ; Fontana, Lucio ; Neumann, Max ; Nicaise, Christine ; Couturier, Stéphane ; Meerman, Bas ; Soto, Jesus Rafael ; Zijlmans, Sylvie ; De Beul, Bert ; Armando ; McCollum, Allan ; van den Dobbelsteen, Jan ; Beekman, Merina ; Klein, Martina ; Wolfe, Judith ; Calle, Sophie ; Chia, Sandro ; Paolini, Giulio ; Ettl, Georg ; van Warmerdam, Marijke ; Scully, Sean ; Viallat, Claude ; Van Severen, Dan ; Arman ; Pigott, Hadrian ; Twombly, Cy ; De Gobert, Philippe ; Neumann, Max ; Rombouts & Droste ; Robin, Gwendoline ; Corillon, Patrick ; Ben ; Topor, Roland ; Anüll, Ian ; Walde, Martin ; Bauer, Frank ; Kirkham, Michael ; Casebere, James ; Delpierre, Lin ; Huelin, Michel ; Bervoets, Fred ; Ysbrant
Engels
Frans
Nederlands
Art Brussels 1998, KI Expo Brussel, 24 - 28/04/1998
boek