Body Art en Performances in de Appel : Walter Barten - Peter Brunsmann - Antje von Graevenitz - Frans Haks - Rob Huisman - Rob van Tour. - Brunsmann, Peter; von Graevenitz, Antje; Haks, Frans; Huisman, Rob; De Appel Foundation, Amsterdam (Amsterdam : Amsterdamse Kunstraad, 1978)
Het rapport is in 1978 door de Amsterdamse Kunstraad gepubliceerd en in een beperkte oplage verspreid. De uitgave bedoelt een bijdrage te leveren aan de discussie rond het verschijnsel body art en performances en rond instellingen die zich richten op nieuwe vormen van beeldende kunst.
Bloom, Barbara ; Brus, Günter ; Cardena, Michel ; van Es, Hannes ; Haimsohn, Jana ; Heyward, Julia ; Marroquin, Raul ; Mühl, Otto ; Nitsch, Hermann ; Rainer, Arnulf ; Rosenbach, Ulrike ; Schwarzkogler, Rudolf ; Stevens, Wally Walter ; Tarlo, Relly ; Weber, Ilona & Wolfgang ; Weibel, Peter
Nederlands
boek