De Nederlandse Kunststichting. : Tentoonstellingskollekties hedendaagse beeldende kunst Nederland 1974-1975. (Amsterdam : NKS (Nederlandse Kunststichting), 1975)
De Nederlandse Kunststichting presenteert het kollektieprogramma voor tentoonstellingen in Nederland gedurende de periode 1 september 1974 tot 1 september 1975.
Nederlands
boek
Keywords: Nederland