The Huang Yong Ping : 108 qian. (Gent : SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 1993)
Les citations de ces cartes sont tirées du "Dictionnaire pharmacologique (Ben Cao Gang Mu)" rédigé par Li Che-Tchen, en 1590.
108 losse kaartjes (21 x 5 cm) in kokervormige doos, 43/200 ex. gesigneerd
Frans
Exhibition. Rendez(-)vous. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 1993-04-28. 1993-06-27
boek
Keywords: Huang Yong Ping