Fik van Gestel : in confrontatie. - Cools, Jan; Sijsmans, An; Zeyen, Stefan (Turnhout : de Warande, 2001)
Volgende oud-studenten van het sint-Lukasinstituut te Brussel verleenden hun medewerking : Alexander Jansen, Boy & Erik Stappaerts, Uta Schärf, Herman Van Ingelgem, Heidi Voet, Leen Voet en Stefan Zeyen.
biog., prijzen, tent. + biog. oud-studenten Sint-Lukas p. 38-39
Duits
Engels
Nederlands
Tentoonstelling mede omwille van het 50-jarig naamfeest van de kunstenaar.
Fik van Gestel in confrontatie, de Warande Turnhout, 23 juni tot en met 2 september 2001
Keywords: Van Gestel, Fik; Jansen, Alexander; Stappaerts, Boy & Erik; Schärf, Uta; Van Ingelgem, Herman; Voet, Heidi; Voet, Leen; Zeyen, Stefan